Ongelmakoirakoulutus

Ongelmakoirakoulutus yksilöohjauksena:

Eroahdistus, hihnassa vetäminen, ohitusongelmat, liikkuvien kohteiden saalistaminen, koira joka puree vieraita/omaa ohjaajaa/perheen lasta, koiralauman ongelmat, stressikäytös tarhassa, koira vastustaa hoitotoimenpiteitä, pelkotilat, koiralaumat.

Koulutuksen toteutus:
Koulutus alkaa aina sillä että haluan nähdä koiran itse. On erittäin tärkeää että ongelman varsinainen tausta kartoitetaan huolellisesti jotta koulutus voidaan suunnata oikein ja oikeanlaisilla koulutusmenetelmillä. Ammattikouluttaja kykenee nimenomaan erottamaan ongelmakäytöksen erilaiset taustatekijät ja huomioimaan koiran luonteen, yksilöllisyyden ja rodunomaisuuden. Suunnittelen koulutuksen yhdessä omistajan kanssa ja huomioin aina jokaisen ohjaajan mieltymyksen ohjata omaa koiraansa.

Koulutus tapahtuu joko ohjaajan kanssa yhdessä tai koira tulee kouluttajan luokse 1 päiväksi jolloin kouluttaja muokkaa koiran käytöstä ensin itse ja jatkaa sitten yhteistyötä ohjaajan kanssa. Varsinaisen koulutuksen kesto 2-3 kertaa ongelman laajuudesta riippuen. Tarkoitus on että koiran käytösongelmat muuttuvat jo merkittävästi ensimmäisten koulutuskertojen aikana. Koulutuksesta laskutan vasta siinä vaiheessa kun ohjaaja on kokenut saavansa oikeasti hyötyä ongelmaansa.

Painotan koulutuksessa ohjaajan ja koiran välisen suhteen parantamista, koiran viretilan säätelyä sekä hallintaa. Koulutus soveltuu myös koirille jotka eivät palkkaudu perinteisillä keinoilla (makupalat tai lelu) sillä osaan hyödyntää laajasti myös muun tyyppisiä vahvisteita ja palkitsemiskeinoja sekä tarvittaessa yhdistää useampaa eri koulutusmenetelmää.

Hinta:
Ensimmäinen käynti (kesto 1-1,5h): 40e (+matkakulut 0,45e/km jos asiakas asuu muilla paikkakunnilla kuin Seinäjoki, Lapua tai Kauhava)
Varsinainen koulutus (kesto 2-3h ohjaajan kanssa yhdessä tai koira on kouluttajan luona): 90e
Lisäkäynnit/toisen ongelman koulutus: 25e/kerta

 

Yhteystiedot:

Satumarja Stenman
Ammattitutkinnon suorittanut
eläintenkouluttaja

Facebook

koirakoulusoulmate@gmail.com