Ongelmakoirakoulutus

Ongelmakoirakoulutus yksilöohjauksena:

Hinta alkaen 250e/koira

Soittoaika joka viikon maanantaisin klo 10-17 puh. 0443057701
Muina päivinä sähköpostitse koirakoulusoulmate@gmail.com

Eroahdistus, hihnassa vetäminen, ohitusongelmat, liikkuvien kohteiden saalistaminen, koira joka puree vieraita/omaa ohjaajaa/perheen lasta, koiralauman ongelmat, stressikäytös tarhassa, koira vastustaa hoitotoimenpiteitä, pelkotilat, koiralaumat.

Koulutuksen toteutus:
Koulutus alkaa aina sillä että haluan nähdä koiran itse. Ongelman tyypistä riippuen joko koiran kotona tai koira voidaan tuoda kouluttajan luokse. On erittäin tärkeää että ongelman varsinainen tausta kartoitetaan huolellisesti jotta koulutus voidaan suunnata oikein ja oikeanlaisilla koulutusmenetelmillä. Ammattikouluttaja kykenee nimenomaan erottamaan ongelmakäytöksen erilaiset taustatekijät ja huomioimaan koiran luonteen, yksilöllisyyden ja rodunomaisuuden. Suunnittelen koulutuksen yhdessä omistajan kanssa ja huomioin aina jokaisen ohjaajan mieltymyksen ohjata omaa koiraansa.

Koulutus tapahtuu joko ohjaajan kanssa yhdessä tai koira tulee kouluttajan luokse 1 päiväksi jolloin kouluttaja muokkaa koiran käytöstä ensin itse ja jatkaa sitten yhteistyötä ohjaajan kanssa. Varsinaisen koulutuksen kesto 2-3 kertaa ongelman laajuudesta riippuen. Tarkoitus on että koiran käytösongelmat muuttuvat jo merkittävästi ensimmäisten koulutuskertojen aikana. 

Painotan koulutuksessa ohjaajan ja koiran välisen suhteen parantamista, koiran viretilan säätelyä sekä hallintaa. Koulutus soveltuu myös koirille jotka eivät palkkaudu perinteisillä keinoilla (makupalat tai lelu) sillä osaan hyödyntää laajasti myös muun tyyppisiä vahvisteita ja palkitsemiskeinoja sekä tarvittaessa yhdistää useampaa eri koulutusmenetelmää.

Hinta:
Ensimmäinen käynti, ongelman kartoittaminen (kesto 1-1,5h): 50e (+matkakulut 0,45e/km)
Varsinainen koulutus (kesto 2-3 koulutuskertaa ohjaajan kanssa yhdessä tai koira on kouluttajan luona): 200e (+matkakulut 0,45e/km)
Lisäkäynnit/toisen ongelman koulutus: 30e/kerta

 

Yhteystiedot:

Satumarja Stenman
Ammattitutkinnon suorittanut
eläintenkouluttaja

Facebook

koirakoulusoulmate@gmail.com
0443057701