Puppies

Kennel Soul’n Mate
Satumarja Stenman,
Ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja & huskysafariyrittäjä

Kasvatan harrastuskoiriksi soveltuvia valkoisiapaimenkoiria. Kasvatustyöni tärkein ominaisuus on koiran luonne, haluan koirien olevan ehdottomasti avoimia ja hyvähermoisia sekä äänivarmoja. Tasapainoinen luonne on kaiken perusta jotta koiran kanssa on helppo olla myös arjessa. Mikä tarkoittaa sitä että vaikka koira on harrastuksissa aktiivinen, se ei kotona läähätä, piippaa, ramppaa tai ole ylivilkas vaan rauhoittuu aloilleen aina kun ei tehdä mitään. 

Toinen tärkeä jalostustavoite on hyvä lihaksisto ja liike, ketteryys ja riittävän kevyt koko jotta koira jaksaa aktiivisenkin harrastamisen. Kasvatan pääasiassa lyhyemmällä karvanlaadulla olevia koiria.

Meidän pennut sopivat harrastuskoiriksi sekä liikunnallisille ihmisille retki- ja seurakavereiksi.

Pennuista kerron mielelläni lisätietoa:
email: satumarja.stenman@gmail.com
+35844 3057701

PENNUT SYNTYNEET 4.3.2019

3n + 5u
Kaikki pennut ovat löytäneet kodit
All puppies are now reserved

 

JK3, BH, RTK4 Soul’n mate Illusia

”Akka”, sijoituksessa Mia Thelillä Laihialla
2-vuotias (2 year old)
HD A/A ED 0/0, LTV0, no spondylosis
Eyes free (mRD ei vaikuta jalostuskäyttöön)
MDRI +/+

MH luonnekuvaus suoritettu 2018
LTE kesä 2019

Working results:
JK3 (tracking class 3)
BH
Toko EVL11 (obedience class 3)
Rallytoko MES RTK4 (rally obedience highest class)

Show results: ERI, SERT (excellent)

BH Casper of Merry Dream

Ulkomainen uros (Tsekki)
4 year old male 

HD A/A, ED 0/0, LTV0, SP0, OCD0
Eyes free
MDRI+/+, DM N/N
(keskikokoinen uros)

Work: BH (suojelu koulutusvaiheessa)
Show: Junior Champion, CACIB

Akka astutettu Tsekeissä 2.1.2019. Pennut syntyvät maaliskuun alussa ja ovat luovutusikäisiä huhti-toukokuun vaihteessa.

Akka on erittäin helppo koira se on Mialla usein irti auton takaluukussa kisapaikoilla eikä se välitä mitään muista koirista tai ihmisistä. Se on erittäin avoin, hyppii kaikkien ihmisten syliin. Ei terävyyttä eikä aggressiota, ei juurikaan vahdi tai puolusta ainakaan vielä näin nuorella iällä. Vilkkautta sopivasti, sisällä aina tosi rauhallinen. MH luonnetestattu, erinomainen saalisvietti, taistelutahto ja leikkii hyvin kaikkien kanssa missä vaan ympäristöissä. Täysin laukaus-ja äänivarma. Hieman pehmeä, erittäin ahne syömään, koulutettavuus hyvä. Akkaa ei olla vielä luonnetestattu mutta tulos on helppo ennustaa, hyvin paljon saman tyyppinen koira kuin emänsä Oodi uskoisin saa samat arvostelut testistä aikanaan, vain pienempi puolustushalu ja terävyys kuin emällään.

Akalle vaihdettiin vielä urosta koska juoksut sattuivat joululomaan eikä matka Slovakiaan onnistunut. Valitsin sittenkin uroksen jonka näin Tsekeissä aiemmin. eli Casperin.  Valintaan vaikutti eniten uroksen erinomaiset terveystulokset sekä luonteesta ahneus ja aktiivisuus, avoimuus ihmisiä kohtaan.Yksi selkeä urosvalinnan syy oli myös ulkonäkö joka on hyvin paljon saman tyyppinen kuin emällä eli kevyt, pitkäraajainen, nopea ja ketterä koira. Eli odotan pentueesta ulkonäöltä melko samantyyppisiä koiria keskenään, todennäköisesti kaikki ovat lyhyemmällä karvanlaadulla.

 

Kennel Soul’n Mate
Satumarja Stenman,
Ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja & huskysafariopas

Pennuista kerron mielelläni lisätietoa:
email: satumarja@soulmatehuskies.com
+35844 3057701