Litter K 2019

Soul’n mate Illusia ♥ Casper Of Merry Dream
3n + 5 u
Koiranet

SOUL’N MATE KEEP THEM ALL
HD ED
LTE
Work
Show

JK3, BH, RTK4 Soul’n mate Illusia

”Akka”, sijoituksessa Mia Thelillä Laihialla
2-vuotias (2 year old)
HD A/A ED 0/0, LTV0, no spondylosis
Eyes free (mRD ei vaikuta jalostuskäyttöön)
MDRI +/+

MH luonnekuvaus suoritettu 2018
LTE kesä 2019

Working results:
JK3 (tracking class 3)
BH
Toko EVL11 (obedience class 3)
Rallytoko MES RTK4 (rally obedience highest class)

Show results: ERI, SERT (excellent)

IGP1, BH Casper of Merry Dream

Ulkomainen uros (Tsekki)
4 year old male 

HD A/A, ED 0/0, LTV0, SP0, OCD0
Eyes free
MDRI+/+, DM N/N
(keskikokoinen uros)

Work: BH (suojelu koulutusvaiheessa)
Show: Junior Champion, CACIB

Akka astutettu Tsekeissä 2.1.2019. Pennut syntyvät maaliskuun alussa ja ovat luovutusikäisiä huhti-toukokuun vaihteessa.

Akka on erittäin helppo koira se on Mialla usein irti auton takaluukussa kisapaikoilla eikä se välitä mitään muista koirista tai ihmisistä. Se on erittäin avoin, hyppii kaikkien ihmisten syliin. Ei terävyyttä eikä aggressiota, ei juurikaan vahdi tai puolusta ainakaan vielä näin nuorella iällä. Vilkkautta sopivasti, sisällä aina tosi rauhallinen. MH luonnetestattu, erinomainen saalisvietti, taistelutahto ja leikkii hyvin kaikkien kanssa missä vaan ympäristöissä. Täysin laukaus-ja äänivarma. Hieman pehmeä, erittäin ahne syömään, koulutettavuus hyvä. Akkaa ei olla vielä luonnetestattu mutta tulos on helppo ennustaa, hyvin paljon saman tyyppinen koira kuin emänsä Oodi uskoisin saa samat arvostelut testistä aikanaan, vain pienempi puolustushalu ja terävyys kuin emällään.

Akalle vaihdettiin vielä urosta koska juoksut sattuivat joululomaan eikä matka Slovakiaan onnistunut. Valitsin sittenkin uroksen jonka näin Tsekeissä aiemmin. eli Casperin.  Valintaan vaikutti eniten uroksen erinomaiset terveystulokset sekä luonteesta ahneus ja aktiivisuus, avoimuus ihmisiä kohtaan.Yksi selkeä urosvalinnan syy oli myös ulkonäkö joka on hyvin paljon saman tyyppinen kuin emällä eli kevyt, pitkäraajainen, nopea ja ketterä koira. Eli odotan pentueesta ulkonäöltä melko samantyyppisiä koiria keskenään, todennäköisesti kaikki ovat lyhyemmällä karvanlaadulla.