Litter K 2019

Soul’n mate Illusia ♥ Casper Of Merry Dream
3n + 5 u
Koiranet

Tämä pentue on kokonaisuutena erittäin avoimia, koirasosiaalisia ja varmoja, koiria. Pentueen vahvuus on hyvät hermot ja ne ovat arjessa todella helppoja koiria kuten emänsäkin on. Osa koirista asuu kotikoirina ja osa harrastavissa kodeissa. Olisin toivonut näille koirille korkeampaa temperamenttia ja parempaa saalisviettiä. Osa koirista on erittäin ahneita joten ruoalla kouluttaminen on niille motivoivaa.

Pentueessa on 2kpl kyynärnivelrikkoa joten en tule jatkamaan tätä pentuetta omassa kasvatustoiminnassani. K pentue on ollut tähän asti kokonaisuudessaan muuten terve. 2xkivesvika ja ne on kastroitu.

SOUL’N MATE KEEP THEM ALL
HD B/B ED 0/0 LTV0 SP0 polvet 0/0
LTE 142p +++
Work
Show

SOUL’N MATE KEEP THE CHANGE
HD ED kivesvika
LTE
Work
Show

SOUL’N MATE KEEP IT SIMPLE
HD A/B ED 0/0 66cm 36kg
MH luonnetestattu
Work: nosework 1
Show

SOUL’N MATE KEEP WORKING
HD A/A ED 0/2 back free
LTE MH luonnekuvattu
Work
Show

SOUL’N MATE KEEP ON SHINING
HD B/C ED 2/1 LTV0 SP0
LTE
Work
Show

SOUL’N MATE KEEP SEARCHING
HD A/A ED !/! LTV0 SP0
LTE 156p +++
Work
Show

SOUL’N MATE KEEP SMILING
HD ED
LTE
Work
Show

SOUL’N MATE KEEP ON FIGHTING
HD ED
LTE
Work: FITVA, RTK4, JK3, EK2, BH
Show: ERI, SA (excellent)

FI TVA FI RTVA, JK3, BH Soul’n mate Illusia

”Akka”, sijoituksessa Mia Thelillä Laihialla
2-vuotias (2 year old)
HD A/A ED 0/0, LTV0, no spondylosis
Eyes free (mRD ei vaikuta jalostuskäyttöön)
MDRI +/+

MH luonnekuvaus suoritettu 2018
LTE kesä 2019

Working results:
JK3 (tracking class 3)
BH
Toko EVL1, TVA (obedience champion)
Rallytoko MES RTK4 (rally obedience champion

Show results: ERI, SERT (excellent)

IGP2, BH Casper of Merry Dream

Ulkomainen uros (Tsekki)
4 year old male 

HD A/A, ED 0/0, LTV0, SP0, OCD0
Eyes free
MDRI+/+, DM N/N
(keskikokoinen uros)

Work: BH, IGP2 (suojelu)
Show: Junior Champion, CACIB

Akka astutettu Tsekeissä 2.1.2019. Pennut syntyvät maaliskuun alussa ja ovat luovutusikäisiä huhti-toukokuun vaihteessa.

Akka on erittäin helppo koira se on Mialla usein irti auton takaluukussa kisapaikoilla eikä se välitä mitään muista koirista tai ihmisistä. Se on erittäin avoin, hyppii kaikkien ihmisten syliin. Ei terävyyttä eikä aggressiota, ei juurikaan vahdi tai puolusta ainakaan vielä näin nuorella iällä. Vilkkautta sopivasti, sisällä aina tosi rauhallinen. MH luonnetestattu, erinomainen saalisvietti, taistelutahto ja leikkii hyvin kaikkien kanssa missä vaan ympäristöissä. Täysin laukaus-ja äänivarma. Hieman pehmeä, erittäin ahne syömään, koulutettavuus hyvä. Akkaa ei olla vielä luonnetestattu mutta tulos on helppo ennustaa, hyvin paljon saman tyyppinen koira kuin emänsä Oodi uskoisin saa samat arvostelut testistä aikanaan, vain pienempi puolustushalu ja terävyys kuin emällään.

Akalle vaihdettiin vielä urosta koska juoksut sattuivat joululomaan eikä matka Slovakiaan onnistunut. Valitsin sittenkin uroksen jonka näin Tsekeissä aiemmin. eli Casperin.  Valintaan vaikutti eniten uroksen erinomaiset terveystulokset sekä luonteesta ahneus ja aktiivisuus, avoimuus ihmisiä kohtaan.Yksi selkeä urosvalinnan syy oli myös ulkonäkö joka on hyvin paljon saman tyyppinen kuin emällä eli kevyt, pitkäraajainen, nopea ja ketterä koira. Eli odotan pentueesta ulkonäöltä melko samantyyppisiä koiria keskenään, todennäköisesti kaikki ovat lyhyemmällä karvanlaadulla.