Huippu Otto

25.4.2021 1 female + 2 males

Soul’n mate Narri – Kokkola
Soul’n mate Noah – Helsinki
Soul’n mate Narnia – Ruotsi

Erittäin sosiaalisia ja avoimia, iloisia, temperamentilta korkeita koiria. 
Terveydeltä harvinainen pentue jossa kaikki koirat kuvattu puhtaiksi. 

Soul’n mate Narnia
HD A/A ED 0/0 Back free

Soul’n mate Noah
HD A/A ED 0/0 LTV0 OCD 0
Work: RTK1, PAIM-T ERI
Show: VG

Soul’n mate Narri
HD A/A ED 0/0 LTV1 SP0

BH, TK1 SOUL’N MATE JEWEL

3 year old
59 cm 26 kg
HD B/B ED 0/0 LTV0 SP0
Eyes OK
mdr1 +/+ DM N/N
MH luonnekuvaus tulossa kevät 2021
LTE tulossa kesä 2021

Working results: BH, TK1, rallytoko alo
Show results: EH (VG)
 
Kilpailee PK haku, toko, rallytoko. 

ERÖVRARENS COLOR HIM FATHER

7 year old, ulkomainen uros (Ruotsi)
cm, kg
HD B/B ED 0/0 
Eyes – (tulossa)
MDRI +/+ or +/-  DM N/N
MH luonnekuvattu, laukausvarma

Working results: BH, obedience novice class, tracking first class
Show results: 
 
Koira asunut kotikoirana 6-vuotiaaksi asti, siksi ei paljoa näyttely- ja harrastustuloksia, nykyinen omistaja Linda Johansson kennel Erövrarens Ruotsi. Linda kilpaillut koiralla nyt hyväksytty metsäjälki alokasluokka ja toko alokasluokka (TK1) Ruotsissa.

Harrastusominaisuuksilta erinomainen yhdistelmä. Ulkosiitos eli ei yhtään samoja koiria sukutulussa. Kevytrakenteisia, ketteriä koiria etenkin narttu fysiikalta aivan äärettömän nopea koira maastoissa ja tykkää myös todella paljon vetolajeista. 

Narttu on minun oma kisakoira mutta on vähän jäljessä treeniaikatauluista koska sen kanssa meni ensimmäinen vuosi täysin hukkaan myytyäni sen kotikoiraksi vääränlaisille ihmisille. Päätin ostaa koiran takaisin ja nyt Huippu on vihdoin koira jollainen sen olisi kuulunut olla alusta lähtien eli äärimmäisen lahjakas ja vietkäs harrastuskoira. Sillä on paljon potentiaalia pitkällekin aina valioksi asti, rakentelen koiraa rauhassa. Huippu on haastava koira koska sillä on niin paljon energiaa, onneksi se saa meillä tehdä vetotreenejä huskyjen kanssa ja muutenkin toteuttaa itseää vapaana juosten. Huippu on todella sosiaalinen ja tottelevainen koira, voimakas saalisvietti, palkkautuu pallolla, vilkas, erittäin miellyttämishaluinen ja sillä on loputon draivi tekemiseen mistä syystä etenkin tottis on sillä näyttävää ja nopeaa. Laukausvarma. Täysin terve koira myös kaikki sisarukset täysin terveitä.

Uros asuu Ruotsissa ja tapasin sen kesällä 2020 kun se oli palautunut kasvattajalle kennel Erövrarensiin. Sama syy kuin Huipulla että liian energinen koira kotikoiraksi. Linda on treenaillut urosta vuoden verran ja siinä on kivasti potkua kaikenlaiseen. Uros on suorittanut Ruotsissa BH ja jälki alokasluokan. Uros on hyvin sosiaalinen, äänivarma perus kiva koira, hieman pehmeä. Sen suku on terve ja sisaruksien luustokuvaustulokset hyvät. Uroksen sukutaulu kiinnostaa myös sen äiti on Itävallasta ja on melko lailla kopio minun Oodille kaikilta ominaisuuksilta.

Harrastusominaisuuksiltaan tämä on yhtä hyvä pentue kuin alkuvuodesta syntynyt M-pentue siskosta Soul’n mate Jyasna. Huomioitava vanhempien energisyys jonka takia tuskin tulen myymään näistä yhtäkään pelkäksi kotikoiraksi vaan odotan pentueelle harrastus- ja kilpailuista kiinnostuneita ostajia tai vähintäänkin hyvin paljon luonnossa liikkuvia omistajia.