Siberian Huskies – males

JALOSTUSKÄYTÖSSÄ

Soul’n mate Nuuk
(FI KVA Susitievan Heluna x SM-REK-6-09 Polar Speed Luhta)
In my race team, juoksee kaikkia paikkoja

Born 4.10.2012
Eyes healthy
28kg

Working results:
REK1 md-ja sprinttimatkoilta, REKÄ-YLE1 56/60p.
Show results: ERI (excellent)

Nuuk on ensimmäinen meillä syntynyt pentu. Se on perinyt upean rakenteensa ja kokonsa isältään Luhtalta. Nuuk on erittäin vahva ja lihaksikas työkoira, joka juoksi 2-vuotiaasta alkaen minun md-kisatiimissä. Koira jonka voima tuntuu ja koira joka pitää laukan loppuun asti. Kennelini paras uros. Luonteeltaan Nuuk on erittäin avoin, leikkisä ja kontaktihaluinen poika. Nuuk on voimakasluonteinen ja kova koira. Kovuudesta on hyötyä siinä ettei koira anna periksi työskennellessään eikä myöskään stressaile uusia asioita tai paikkoja. Nuuk on laumassa kohonnut jo melko korkealle ja ojentaa nuoria koiria tarpeen mukaan. Harvoin kuitenkaan tappelee koska on hermoilta riittävän tasapainoinen isoonkin laumaan. Nuuk on paljon sen tyyppinen koira jollaista haluaisin kasvattaa kenneliini. Syö ja juo aina kisoissa ja matkoilla.

Soul’n mate U- ja V-pentueiden isä (Father of our U-puppies and V-puppies)
Pentue kennel Sysilouhessa

Nuuk näyttää periyttävän erinomaisesti kulmautuneita, kookkaita ja lihaksikkaita koiria. Luonteelta kaikki Nuukin jälkeläiset ovat olleet avoimia, mielummin kovia kuin pehmeitä ehkä jopa koulutuksellisesti hieman liiankin kovia minun makuuni. Nuuk periyttää myös miellyttämishalua sekä ahneutta. Kaikki Nuukin jälkeläiset syövät ja juovat hyvin kisamatkoilla.

 

SM-REK-6-17 SM-REK-8-18 Lumikiisan Delta Demon

(SM-REK-8-13 SM-REK-4-14 SM-REK-4-15 Tullatuulen Essi x SM-REK-4-11  SM-REK-4-12 SM-REK-4-13 Mcahon Dakota)

Born 7.12.2014
27kg

Working results:
Ukkohalla mid distance (MD8, 70km), REK1
Rautavaara SPU RNB 2017, REK1, best siberian husky team
Gold Rush Run mid distance race 2017, SM-REK-6-17, REK1, best siberian husky team
Show results: EH (very good)

Soveltuu jalostuskäyttöön. Available for breeding
Pentueet: Soul’n mate W, X ja Y-litter

Rajuasenteinen nuori uros joka toimii safarikoirana.  Juoksee pyöräkoirana koska on kennelini voimakkaimpia uroksia. Pää ei ainakaan toistaiseksi riitä johtajaksi. Avoin ihmisille, miellyttämishaluinen, hieman pehmeä. Syö ja juo hyvin kisoissa. Hieman parannettavaa hermorakenteessa mikä näkyy eniten kisapaikoilla älyttömänä riekkumisena. Kotona on melko rauhallinen poika eikä millään lailla ylivilkas muualla kuin valjaissa. Ei kinä ääntele tarhassa tai ruokinnassa.

Soul’n mate Ukkonen
”Ukko”
(SM-REK-6-15 SM-REK-6-17 Susitievan Oliviini x Soul’n mate Nuuk)

Born 21.6.2016

Working results: REK2 (SP8 Jyri Pylvänäisen tiimissä)
Show results: ERI SA (excellent)

Erittäin avoin ja miellyttämishaluinen uros. Riittävän hyvä hermorakenne, aavistuksen vilkas minun makuuni mutta lähdöissä ja tauoilla on aina hiljaa. Keskikokoinen, erinomainen rakenne, voimakas ja lihaksikas. Älyttömän ahne.

Z-pentueen isä