BH SOUL’N MATE JYASNA

2 year old
58 cm 28 kg
HD A/A ED 0/0 LTV1 SP0 VA0
Eyes ok
mdr1 +/+ DM N/N
MH luonnekuvattu MH video
LTE tulossa

Working results: BH, TOKO ALO
Show results: EH (VG)
 
Kilpailee PK haku, metsäjälki ja IFH-jälki

HK1, IFH1, BH, AD JARA Z VESELE RODINY

3 year old
62cm, 34kg
HD B/B ED 0/0 LTV0 SP0 VA0
Eyes mRD (suitable for breeding)
MDRI +/+ DM N/N
MH character test MH video
LTE 172 +++ (gun shot safe) LTE video

Working results: HK1 (search class 1), IFH1, BH, AD
Show results: JUN ERI, SERT, ROP (junior class excellent), AVO ERI
 
Kilpailee PK-haku, metsäjälki, erikoisjälki, IGP, pelastuskoira

Tämä yhdistelmä on suunniteltu harrastuskoiraominaisuuksiltaan aika lailla maksimiin mitä tällä rodulla on tarjota tällä hetkellä. Olen yhdistänyt tässä sekä yksilöinä että sukutauluna Euroopan viime vuosina parhaiten menestyneitä harrastuskoiria. Pentue on myös sosialisilta ominaisuuksiltaan yhdistelmä äärimmäisen avoimista ja toimintakykyisistä koirista. Linjasiitos (ss% 4,9) koiraan IPO3, FH1 Gringo of White Finess joka on minun Oodin isä.

Narttu on Henna Nymanin koira hän kilpailee useassa eri lajissa. Tämä koira on viettiomianisuuksiltaan parhaita valkoisiapaimenkoiria mitä olen koskaan nähnyt, vähintään emänsä Oodin tasoinen ellei jopa parempi. Narttu on vilkas, erittäin saalisviettinen, taistelutahto suuri, erittäin ahne ruoalle. Koira on sosiaalinen ja tykkää myös hoivata lauman pentuja, välinpitämätön muita koiria kohtaan, jonkin verran riistaviettinen.  Sillä on erinomaiset hermot, kuten äidillään Oodilla. Narttu on hieman pehmeä mutta vietin noustua kova ja vaatii siksi tiukkaa hallintaa, erittäin motivoitunut ja aktiivinen ohjaajaa kohtaan. Huomioitava että nartulla on terävyyttä ja dominanssia minkä takia koira ei ole kaikista helpoin ohjata. Täysin äänivarma.

Uros asuu minulla kotona ja on tällä hetkellä ykkös harrastuskaverini. Uros on tuontikoira Tsekeistä ja sen suvussa on useampi suojelun voittajaluokassa kilpaillut koira. Uros on yksi varmin ja sosiaalisin valkoinenpaimnekoira jota olen tavannut, se on aivan uskomatoman hieno ja helppo koira arjessa ja ottaa ihmiset avosylin vastaan! Uroksella ei ole terävyyttä ja se harvoin käyttää aggressiota vaikka suojelua harrastaakin lajinaan. Halusin valita oman urokseni Jasnalle koska haluan kompensoida nartun terävyyttä todella varmalla uroksella jonka tunnen ja tiedän kuin omat taskuni. Uros on hyvin motivoitavissa koulutukseen ruoalla ja taistelutahdolla. Sillä voisi olla vielä kovempi saalisvietti mutta tätä on nartulla kahden koiran edestä. Uros on keskiverto hermoinen, vilkas mutta ei liian vilkas, hieman pehmeä mutta mielummin pehmeän ja kovan rajalla, äänivarma.

Pentueesta tulee todennäköisesti melko pienikokoisia koiria sillä uros ja sen koko suku on pieniä. Jasnakaan ei ole iso. Molemmat vanhemmat ovat terveitä ja nartun koko sisarussarja on täysin terve kaikilta ominaisuuksiltaan. Pentueen isä, sisko ja isoäiti tavattavissa kasvattajan kotona.