Ollut kiva kesä harrastaa.
Oodi haku HK3, Jälki JK1, TOKO AVO1
Eläkekoira Lore TOKO ALO1 ja AVO1
Oodin jälkeläiset aloittaneet kilpailuissa:
Akka BH, TOKO ALO1, Rally-toko ALO HYV
Inca Rally-toko epikset ALO HYV

Oodi käynyt kahteen kertaan voittajaluokan hakukokeessa joista tulokset HK3. Ykköstulos odotuttaa vielä itseään. Treenattavaa on lähinnä korrektissa haukkuilmaisussa ja välillä Oodi mennyt umpipiilojen sisään yms joka tiputtanut haun pistemäärää. Tottis ja esineruutu ovat koiralla kunnossa ja niitä koira tekee aina erittäin hyvällä draivilla. Haun rotumestaruuskokeet epäonnistuivat koiran ylivireisen tottiksen osalta. Ensi vuonna täytyy paneutua koiran viretilaan tottiksessa, yleensä se tekee täysin hiljaa koko kaavion ja on saanut tottiksesta pisteitä 88p, 90p ja 95p. Koira tekee energisesti ja vietikkäästi mutta rotumestiksissä koira alkoi äännellä ja nollasi sitten muutaman tärkeän liikkeen kun kuppi meni nurin eikä koira ollut ohjattava. Loppukaudesta korkatiin koeura vielä PK-viestissä ja PK-jäljellä. Koira on vielä näissä lajeissa kesken, jäljeltä kuitenkin erinomainen maasto pistein 195/200p ja tulos JK1.

 

Oodin tyttö Soul’n mate Illusia ”Akka” aloitti hienosi äitinsä jalanjäljillä ja suoritti heinäkuussa rally-tokossa ALO 98/100p. Tokossa perään ykköstulos ALO1. Syyskuussa vielä BH-koekin kerrasta läpi. Hieno pikkukoira, joskin hieman erilainen treenattava kuin emänsä.

 

Saksanpaimenkoira Lore puuhasi itselleen muutamilla treeneillä TOKO ALO1 ja AVO1. Lore on erittäin onnellinen koira kun saa mamman kanssa touhuta vielä jotakin eläkepäivillään.